Over Oud ijzer Nijmegen

Oudijzer-nijmegen.nl is onderdeel van van Tuyl Metaalrecycling. Wij zijn sinds 2011 actief in het inzamelen van oud-ijzer, koper en andere ferro- en non-ferro metalen. Recycling is onze passie en daarom zijn wij continu bezig om ons bedrijf verder te verbeteren. Mét resultaat, want inmiddels speelt ons gerenommeerde bedrijf op het gebied van recycling een belangrijke rol in gemeente Nijmegen en omstreken. 

Activiteiten

Op onze locatie aan de Lekstraat in Oss, gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, verzamelen en recyclen wij uw oud ijzer en metalen. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke apparatuur zoals wasmachines, wasdrogers en cv-ketels, maar ook ijzeren hekwerken, ijzeren balken, aluminium kozijnen, etc.   

Van Tuyl Recycling is goudeerlijk en biedt u altijd de beste prijs. Wilt u, als particulier, ook uw oud ijzer inleveren? U bent van harte welkom! Onze zakelijke klanten kunnen eventueel ook gebruik maken van onze gemakkelijke containerservice

Ferry van Tuyl: Oprichter van Tuyl Metaalrecycling

Ferry van Tuyl, geboren Geffenaar, heeft in 2011 Van Tuyl Metaalrecycling opgericht. Inmiddels is hij een succesvolle ondernemer die zich met hart en ziel inzet voor écht goede en eerlijke recycling. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij Van Tuyl. Wij garanderen onze klanten een transparante, eerlijke afwikkeling  door te werken met gecertificeerde, geijkte weegsystemen waarbij de klant meteen kan meekijken. Uniek bij Van Tuyl Metaalrecycling is onze camerabewaking van de ingeleverde containers; zo zijn uw waardevolle materialen altijd goed beschermd!  Wij werken met actuele prijzen omdat de marktwaarde van metalen varieert. Juist daardoor kunnen we u altijd de beste prijs garanderen. 

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! 

Contact opnemen